Laatste Nieuws

3rd februari 2021

YIMBY moestuinbak

Heb je er weleens van gedroomd zelf een moestuin te beginnen?  Om van dichtbij de kruiden, groenten en bloemen te zien groeien?  En om daarvan vers en eerlijk te koken?  Nu kun je met korting een YIMBY moestuinbak op poten aanschaffen.  Om direct je groene ideeën in de praktijk te brengen.

 

De makers van de zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem-West hebben sinds 2013 al meer dan 100 YIMBY moestuinbakken gemaakt. De afkorting YIMBY staat voor Yes-In- My- Back-Yard en dat betekent dat je ja! zegt tegen tuinieren in je eigen achtertuin  De Gemeente Arnhem stimuleert biologisch tuinieren in de stad en geeft 50% korting (*) op de aanschaf van 20 YIMBY’s.

 

In de YIMBY van 60 cm breed,  80 cm lang en 30 cm diep kun je bijvoorbeeld sla, radijs en rode bieten kweken.  Door de hoogte van 100 cm heb je geen last van slakken en katten. Je kunt de YIMBY bestellen per mail onder vermelding van “YIMBY AKTIE 2021!”. In de mail geef je je naam en je adres. Na betaling van de factuur van 37,50 EUR  (in plaats van 75 EUR) en afstemming van de levertijd is de YIMBY van jou.

 

(*) Deze korting geldt alleen voor de wijken Klarendal, Presikhaaf, ’t Broek, Geitenkamp en Malburgen van de stad Arnhem. Maximaal 1 YIMBY bestelling per adres.

 

Reageren?